Kontakt os:

+45​ 21 49 00 81

​Vælg sprog:

   

Følg os på Facebook:

Om Dyvig Bro​

​DYVIG BRO LIGGER PÅ ØEN ALS

​Indsejlingen til Dyvig Bro bliver lokalt kaldet for ”E Gaf” på grund af den snævre passage. Sejlrenden ca. 30 meter bred på det smalleste sted og har en dybde ved daglig vande på ca. 3 meter. I sommer halv året kan de der passerer ”E gaf” blive hilst velkommen af en flok nysgerrige køer.

Køerne græsser på engen, som lægger tæt på ”E gaf” og ses derfor ude på tangen, og er derved ikke mere end 5 meter fra de sejlende.

Dyvig Bro

Ved hotellet ligger Dyvig Bro. Dyvig Bro er en lille privat havn med plads til ca. 80 både. Pladserne er store og der er mulighed for at ligge langskibs. Dyvig Bro er ejet af de to brødre Bent og John Larsen.

I år 2008 indgik Bent og John en langvarig forpagtnings aftale med henblik på at leje havneområdet, med Ejendomsselskabet bag tidligere skibs redder Hr. Jebsen. Bent og John gik i gang med at søge myndighederne om tilladelse til at opføre en havn. Havnen byggede de selv. Da hotellet åbnede i 2010,  var havnen også klar til brug.

Dyvig Badehotel

Straks efter at man har passeret indsejlingen, mødes alle af et utrolig flot syn nemlig Dyvig Badehotel. Hotellet som blev opført af den forhenværende skibsredder Hans Michael Jebsen. Hotellet er et 4 stjernet hotel som tilbyder både á la carte og gourmet restaurant.

Se mere om Dyvig Badehotel her: https://dyvigbadehotel.dk/

Sejlads og smukt landskab

Dyvig bugt har altid været et eftertragtet sted, som mange sejler har besøgt, på grund af den skønne natur. Med opførelse af det nye hotel og den nye havn er stedet blevet et tilløbsstykke fra fjerne og nær.”Vores gæster betyder alt for os og det er vigtigt at alle føler sig velkommen. Det betyder meget for os, at alle der besøger os har gode og mindeværdige oplevelser med fra Dyvig Bro. I vil opleve en havn, der summer af liv og hvor der er en troværdig imødekommenhed hos personalet”.

Nyheder fra havnen​

Dyvig Bro​

CVR: 27916732​​

Dyvigvej 31

6430 Nordborg​​

Vælg sprog:

​